Meld je aan voor één op één (online) sessies met muziekprofessionals! 

(Let op: inschrijving is tijdelijk gesloten, hou de website of onze socials in de gaten voor de volgende inschrijfronde!)


Ben jij klaar voor een volgende stap als artiest?

 

Bij FEEDBACK krijg je in één op één gesprekken met je coach de artistieke en/of zakelijke begeleiding om erachter te komen wat voor jou werkt.

Als artiest heb je een andere kijk op de wereld en die wil je delen. Jouw verhaal is wat jou uniek maakt. Daarom is het belangrijk om te werken op een manier die bij jouw verhaal past. Wat dat precies is staat niet vast. Voor de een is een podcast dé manier, voor een ander een theatervoorstelling of een virtual reality game. 

Datzelfde geldt voor de zakelijke kant. Hoe krijg je jouw project in de media, hoe vertel je jouw verhaal op social media, waar zitten je potentiele fans en hoe kom je aan de financiën om jouw plannen uit te werken? Ook op zakelijk vlak krijg je bij FEEDBACK inhoudelijke begeleiding.

Dit is waarom
jij mee wilt doen

Wij zijn er voor artiesten en makers die niet in hokjes passen, ook niet qua genre.

Je hoeft geen vierjarige opleiding te hebben gedaan of al een indrukwekkende CV te hebben opgebouwd om je aan te melden.

Wij zijn er voor alle makers die een verhaal te vertellen hebben en dat op hun eigen manier (willen) doen.

 

Is FEEDBACK
voor jou?

Muzikanten, makers en artiesten melden zich aan via het inschrijfformulier onderaan deze pagina.

(scrollen maar!) 

We vragen naar je contactgegevens en een korte bio en de vraag die je hebt. Ook vragen we naar het onderdeel, project of gebied waarin je advies of begeleiding wilt hebben. Het geeft niet als je nog geen hele duidelijke vraag hebt, probeer dan zo goed mogelijk uit te leggen waar je tegenaan loopt en waar je mee bezig bent.

Wij, het team van Paradiso Melkweg Productiehuis, lezen alle aanvragen en prikken een moment voor een eerste gesprek met je. In deze online sessie bespreken we wie jij bent, wat je doet en waar je naar naar op zoek bent om je zo aan de juiste coach te kunnen koppelen. Ook bespreken we hier samen met jou hoeveel sessies je nodig gaat hebben. De aanmelding en deze eerste online sessie zijn gratis en vrijblijvend.

Hoe
werkt het?

Onze coaches zijn actief en ervaren in verschillende takken van de creatieve industrie.

(meet de coaches? scroll naar beneden!)

Voor FEEDBACK combineert het productiehuis haar eigen kennis en kunde met de ervaring en expertise van Elvin Usidame, Shammah Brengpong, Tom Benders, Rakesh Kanhai, Laura van Gerven en Koosje Laan, die als coach hun eigen ervaring, kennis, netwerk en perspectief inzetten om jou zo goed mogelijk te adviseren en begeleiden. 

Wie zijn de
coaches?