4 weken intensieve begeleiding bij het schrijven van jouw subsidieaanvraag


Meld je nu aan voor het Writerscamp

 

Op 22 november starten we met een nieuw onderdeel van FEEDBACK: het Writerscamp. Hierin word je in 4 weken intensief begeleid bij het schrijven van een subsidieaanvraag.

In vier weken werk je aan jouw subsidieaanvraag onder begeleiding van onze coaches. Elke week werken we aan een ander thema en onderdeel van de aanvraag. Je hebt naast de masterclasses ruimte om vragen te stellen aan de sprekers en natuurlijk ook tijd met je coach. Daarnaast werk je in je eigen tijd verder aan de aanvraag, je coach kan daar feedback op geven. Aan het einde van de vier weken kan je je aanvraag nog aan een aantal experts voorleggen om daarna hopelijk klaar te zijn om echt in te dienen. 

De begeleiding bestaat uit verschillende masterclasses door bijvoorbeeld een artiest met ervaring met het succesvol aanvragen van subsidies, een markteer en een medewerker van een fonds die subsidieaanvragen beoordeelt.

Daarnaast werken we met vaste coaches die je tijdens de vier weken ook persoonlijk begleiden, motiveren en feedback zullen geven. 

 

Dit is waarom
jij mee wilt doen

Wij zijn er voor artiesten en makers die niet in hokjes passen, ook niet qua genre.

Als je rondloopt met een creatief, urgent of experimenteel plan of een geweldig idee om je als artiest persoonlijk te ontwikkelen en je wilt daar subsidie voor aanvragem, dan helpen wij je graag verder! 

Om jou echt goed en persoonlijk te kunnen begeleiden hebben we maar plek voor 10 deelnemers, dat betekent dat wij een selectie zullen maken van de aanmeldingen. Daarin vinden we het belangrijk dat je al wel een idee, plan of project hebt waarvoor je subsidie aan wilt vragen, zodat we ook echt met je aanvraag aan de slag kunnen. Mocht je al wel een tof idee of project hebben, maar weet je nog niet waar je aan wilt of kan vragen? Dan kan je dat vermelden en gaan we kijken of we je hierin kunnen adviseren. 

 

Is het Writerscamp
voor jou?

Zoveel mogelijk online

Dit doen we zoveel mogelijk online, maar we streven ook naar een of twee offline momenten om elkaar te ontmoeten. 

Voor het Writerscamp moet je 4 tot 6 uur per week beschikbaar zijn, exacte data en tijden volgen nog. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat je in je eigen tijd verder werkt aan je aanvraag met de feedback, begeleiding, kennis en inspiratie die je van ons krijgt.

Voor het traject betaal je een eigen bijdrage van €125,- euro, exclusief 21% BTW. 

Hoe
werkt het?

Onze coaches zijn actief en ervaren in verschillende takken van de creatieve industrie.

Voor FEEDBACK combineert het productiehuis haar eigen kennis en kunde met de ervaring en expertise van professionals die als coach hun eigen ervaring, kennis, netwerk en perspectief inzetten om jou zo goed mogelijk te adviseren en begeleiden. 

De masterclasses worden steeds door een andere expert gegeven met specifieke expertise over het thema waar we die weken mee bezig zijn. 

 

Aanmelden: mail wie je bent en waarvoor je subsidie aan wilt vragen naar: Gabriela@pmpweb.nl 

Wie zijn de
coaches?